BidGate – Palveluntarjoajille

Nopea ja tehokas tapa vastata asiakkaidesi tarjouspyyntöihin täysin sähköisesti. Lue lisää palvelumme ominaisuuksista ja hyödyistä, tai rekisteröidy palveluntarjoajaksi samantien.

Tehosta tarjouspyyntöihin vastaamista

BidGate mahdollistaa palveluntarjoajille tehokkaan ja nopean tavan vastata yritysasiakkaiden tarjouspyyntöihin täysin sähköisesti. Poiketen muista tarjouspyyntöjä julkaisevista palveluista, BidGate-palvelussa koko tarjousprosessi hoituu sähköisesti. Tarjoamme palveluntarjoajalle suoraviivaisen sähköisen prosessin, jonka avulla turhat sisäiset työvaiheet karsiutuvat, samalla kun tarjouspyyntöihin vastaaminen tehostuu.

Verkkopalvelumme hyödyt palveluntarjoajille:

Älykkäät ominaisuudet:

Roolitettu käyttäjälisensointi sekä nopea tietojen syöttö suoraan sähköisille tarjouslomakkeille helpottavat ja säästävät aikaa sisäisissä tarjoustoiminnoissa. Ilmoitukset tarjouspyynnöistä julkaistaan BidGate -verkkopalveluun rekisteröityneille palveluntarjoajien pääkäyttäjille, jotka voivat osoittaa tarjouspyynnön haluamalleen myyntialueelle/ osastolle, esimiehelle tai suoraan myyjälle.

Tarjoamme myös selkeän raportoinnin ja työkalut tarjouspyyntöjen sekä tarjousten hallintaan. Automatisoitu tarjousraportointi ilmoittaa tarjottujen ratkaisujen sisällön ominaisuuksineen ja laskee raporteille myös tarjouksien tarkan arvon. Päättyneiden tarjouspyyntöjen osalta julkaistaan myös tiedot asiakkaan päätöksentekoon liittyen, jolloin myyntiorganisaatio saa arvokasta tietoa päättyneistä tarjouspyynnöistä. Lisäksi palveluntarjoajalla on mahdollisuus saada lisänäkyvyyttä nostamalla esille haluamiaan palveluita yritysasiakkaan käyttöliittymässä.

 

Ottamalla verkkopalvelun käyttöön, saat:

Rekisteröidy palveluntarjoajana nyt

Tehosta tarjouspyyntöihin vastaamistasi nyt kustomoidussa palveluntarjoajan portaalissasi rekisteröitymällä verkkopalvelumme käyttäjäksi nyt.

Bidgate_logo

Osoite:

Muntionkatu 11 B 8
20740 Turku
Y-tunnus:  2244572-1

Paljonko yrityksesi voisi säästää BidGate -palvelun avulla?

Kokeile säästölaskuriamme ja ota selvää