Liittymien kilpailutus
newsec logo
Yritysportaali
Ilkka yhtymä logo
Antell logo
htlaser logo
Liittymien optimointi

Mobiilikustannukset kontrollissa

BidGate optimoi yrityksesi matkapuhelinliittymät käyttötarpeen mukaisesti ja minimoi niiden kustannukset – Automaattisesti. Vapauta itsesi puuduttavasta pdf-laskujen selaamisesta ja epäselvien Excel-raporttien tulkitsemisesta!

Yritysliittymät

Palveluihimme sisältyy aina:

Kustannus- ja käyttöanalyysit

Optimointi

Kilpailutus

Palveluiden ylläpito

BidGate tuo säästöjä

Optimoi – säästä. BidGate löytää parhaat matkapuhelinliittymät käyttäjästä riippumatta – aina. Optimoimme automaattisesti matkapuhelinliittymänne ja varmistamme että käyttämänne palvelut ovat ajan tasalla ja oikeaan hintaan.

Maksimoi kustannussäästöt

Varmistamme että käyttäjillä on todelliseen käyttöön soveltuvat liittymät ja palvelut. Oli kyse sitten käytön mukaan laskutettavista liittymistä, pakettiliittymistä, mobiililaajakaistoista tai M2M-liittymistä, me pidämme yrityksenne matkapuhelinliittymät optimoituna ja maksimoimme kustannussäästöt. BidGate on palvelu, joka pitää liittymät ja kustannukset kontrollissa jatkuvasti.

Käytön seuranta

Analysoimme liittymien käytön kuukausittain ja autamme sinua välttämään liittymien yli- tai alikäytöstä aiheutuvia lisäkustannuksia. Myös käyttämättömien liittymien listaus on iso osa käytön seurantaa. Tällä varmistetaan, että yrityksesi maksaa vain käytetyistä palveluista.

Hallitse ja kontrolloi kustannuksia

Laitteiden, roamingin, palvelupuheluiden ja -viestien aiheuttamista kuluista ei voi täysin välttyä, mutta selkeän raportointimme avulla pystyt paremmin ennustamaan ja optimoimaan myös näitä kustannuksia. BidGate seuraa ja ennustaa mm. paljon matkustavien henkilöiden roaming kustannuksia ja tällä tavoin auttaa yritystäsi pienentämään myös näiden kustannusten osuutta.

Kustannuksien analysointi

Nopea ja luotettava analysointi

Palvelu käsittelee yrityksenne laskuaineiston hetkessä ja tarjoaa luotettavan arvion optimoinnin tuomista kustannussäästöistä. BidGate ei pienennä pelkästään matkapuhelinkustannuksia vaan säästää myös merkittävästi aikaa ja hermoja. Palvelumme tehostaa merkittävästi myös kustannusten seurantaa ja laskujen hyväksymistä.

Palvelumme avulla näet välittömästi mahdolliset väärinkäytökset, virheellisesti laskutetut ja väärin määritellyt liittymät. BidGate on markkinoiden ainut verkkopalvelu, joka tarjoaa liittymien optimoinnin ja palveluiden kilpailutuksen jatkuvana palveluna. Kattavat analyysit kustannusten ja käytön seurantaan, jatkuva liittymien optimointi ja ennalta määritellyt kilpailutussyklit, pitävät huolen siitä, että yrityksesi operaattoripalvelut ovat jatkuvasti ajan tasalla ja oikeaan markkinahintaan.

Aloita Säästäminen Nyt

Anna meidän auttaa sinut alkuun palvelumme kanssa. Teemme yrityksellesi säästöarvion, ja opastamme sinua palvelumme käytössä.

Bidgate_logo

Yhteystiedot:

Muntionkatu 11 B 8
20740 Turku
Y-tunnus:  2244572-1

Ladattava opasLataa mukaasi ilmainen yritysliittymien optimointiopas

Lataa opas ja katso mitä hyödyt yritysliittymien optimoinnista ja BidGate-verkkopalvelustamme.

Paljonko yrityksesi voisi säästää BidGate -palvelun avulla?

Kokeile säästölaskuriamme ja ota selvää